ឆាមីពងទាសាច់ក្រក
+ គ្រឿងផ្សំ
– មី ១កញ្ចប់ (ស្រុះឲ្យហើយ)
– សាច់ក្រក ២ គ្រាប់ (ចៀនឆ្អិន) ហាន់បញ្ឆិត
– ស៊ុត ១ គ្រាប់ (ស៊ុតមាន់ ឬ ទា)
– ខាត់ណា ២ ដើមចិតបញ្ឆិតៗ
– ការ៉ុត ១ មើមតូចហាន់ស្តើងវែង
– ទឹកម្ទេស ១ ស្លាបព្រាបាយ
– ទឹកស៊ីអ៊ីវ កន្លះស្លាបព្រាបាយ
– ស្ករស បន្តិច
– ប្រេងឆា ២ ស្លាបព្រាបាយ
+ វិធីធ្វើ
១. ដំបូងយកពងទាមកគោះដាក់ចូលក្នុងចានរួចហើយផ្សំគ្រឿងចូល។
២. គ្រឿងដែលត្រូវផ្សំមានទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករស និងទឹកម្ទេស កូរវាបញ្ចូលគ្នាឲ្យសព្វម្តងសិន។
៣. បន្ទាប់មកដាក់ដើមខាត់ណា, ការ៉ុត, សាច់ក្រក់ និងមី រួចហើយកូរវាបញ្ចូលគ្នាម្តងទៀត។
៤. ដាក់ប្រេងឆាចូលក្នុងខ្ទះទុកឲ្យក្តៅ ចាក់គ្រឿងផ្សំដែលបានលាយទុកក្នុងចានចូល បន្ទាប់មកឆាឲ្យបន្លែឆ្អិនជាការស្រេច៕
Copy from:
សម្រាប់ថ្ងៃដើមសប្តាហ៍នេះ មង្គលការ មានមុខម្ហូបថ្មីមួយមុខទៀតហើយមកបង្ហាញជូនប្រិយមិត្តគ្រប់គ្នាឲ្យបានដឹង នោះគឺ ឆាមីពងទាសាច់ក្រក។
Posted on April 27, 2015, in ម្ហូប. Bookmark the permalink. Leave a comment.
Leave a comment
Comments 0