ពងទាកូន
គ្រឿងផ្សំ
១ ពងទាកូន (កូនធំ ឬតូចតាមចំណូលចិត្ត)
២ អំបិល
៣ ម្រេច
៤ ប៊ីចេង
៥ ស្ករស
៦ ជីពងទាកូន
៧ ក្រូចឆ្នា
វិធីធ្វើ
១ យកពងទាកូនលាងអោយស្អាត រួចដាក់ស្ងោរពី២០ ទៅ៣០នាទី។
២ បុកអំបិល ម្រេច ប៊ីចេង ស្ករស អោយម៉ត់រួចដាក់លីងអោយស្ងួតល្អ ឬដាក់សំដិលថ្ងៃក៏បាន។
៣ ពេលបរិភោគដាក់អំបិលម្រេច និងក្រួចឆ្នាបញ្ចូលគ្នា បរិភោគជាមួយពងទាកូនក្តៅៗហើយផ្ទាប់ជី ទើបឆ្ងាញ់។
Posted on March 24, 2011, in ម្ហូប. Bookmark the permalink. Leave a comment.
Leave a comment
Comments 0