បង្អែមដំឡូងជ្វា

គ្រឿងផ្សំ
១ ដំឡូងជ្វា
២ កំបោរ
៣ គ្រាប់សាគូ
៤ ស្ករស
៥ ដូងទុំ
៦ អំបិល
វិធីធ្វើ
១ ដំឡូងចិតសម្បកលាងទឹក កាត់ជាដុំធំល្មមត្រាំទឹកកំបោរកន្លះម៉ោង។
២ គ្រាប់សាគូសាងទឹកអោយស្អាត
៣ ដូងទុំកោសពូតយកខ្ទិះដើមផ្សេង យកចុងខ្ទិះផ្សេង
៤ យកឆ្នាំងចាក់ចុងខ្ទិះចូល បង់ដំឡូង គ្រាប់សាគូ ស្ករស ដាំអោយឆ្អិន ដាក់អំបិលមួយចិប ចាក់ខ្ទិះដើមចូលកូរអោយសព្វ និងភ្លក្សមើលអោយល្មមសឹមលើកដាក់ចុះជាការស្រេច។
ដកស្រង់ចេញពី ទស្សនាវដ្តី នគរវត្តលេខ៥។

បង្អែមដំឡូងជ្វា

បង្អែមដំឡូងជ្វា

Posted on April 11, 2011, in បង្អែម. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a comment