ឆាគ្រំសមុទ្រTahong

គ្រឿងផ្សំ
គ្រំសមុទ្រលាងអោយស្អាត ខ្ញីហាន់ជាសរសៃ ខ្ទឹមក្រហមហាន់ជ្រុងៗ ខ្ទឹមសរចិញ្ចាំម ស្ពៃជើងទា(មិនបាច់ដាក់ក៏បាន) អំបិល ស្ករស ទឹកត្រី ម្រេច ទឹក ប្រេងសណ្តែក​ គល់ស្លឹកគ្រៃ។
វិធីធ្វើ
ដាក់ដាំខ្ទះអោយក្តៅចាក់ប្រេងសណ្តែកចូល រួចបង់មឺមខ្ទឹមសរ ខ្ញី គល់ស្លឹកគ្រៃ លីងបន្ទាប់មកចាក់ខ្ទឹមក្រហមចូល ទុក១នាទី ទើបចាក់គ្រំសមុទ្រ គ្រប់ទុកប្រហែល ៤ទៅ៥នាទី ទើបចាក់ទឹកចូលល្មម រួចបង់អំបិល ម្រេច ទឹកត្រី ស្ករស​ គ្រប់ទុកអោយពោះ ទើបបង់ស្ពៃជើងទាចូល​ ទុកប្រមាណរហូតដល់ស្ពៃឆ្អិន រួចភ្លក់រស់ជាតិតាមការចូលចិត្ត។
ចំណាំ : ពេលចាក់ទឹកចូលក្នុងឆាគ្រំ រហូតដល់ បង់ស្ពៃចូល កុំកូរ រឺជ្រួយក្នុងឆា។

រូបភាពដកស្រង់

Tahong_thumb

Advertisements

Posted on February 9, 2014, in ម្ហូប. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: