ឆាមីសួ

គ្រឿងផ្សំ
សាច់ជ្រូក មីសួដាក់ត្រាំទឹក បង្គារក្រៀមត្រាំទឹក យីហ៊ឺក្រៀមត្រាំទឹក ផ្សិតត្រចៀកកណ្តុរត្រាំទឹក  ពពុះសណ្តែកត្រាំទឹក ផ្សិតក្រៀមត្រាំទឹក ប្រេងខ្យង ប្រងឆា ខ្ទឹមស ម្រេច​ ស្ករស ទឹកត្រី  អំបិល  ។
វិធីធ្វើ

ដាក់ខ្ទះអោយក្តៅ ចាក់ប្រេងឆាចូល បង់ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំចូលលីងអោយឈ្ងុយ រួចដាក់សាច់ជ្រូកលីងអោយឆ្អិន ដាក់ទឹកត្រី អំបិល ម្រេច  ស្ករស និង​ប្រេងខ្យងចួល រួចដាក់ផ្សិតត្រចៀកកណ្តុរ  ពពុះសណ្តែក   ផ្សិតក្រៀម  យីហ៊ឺ និង​បង្គារក្រៀមចូលជាមួយគ្នា។ ឆាប្រហែល២ទៅ៣នាទី ទើបចាក់មីសួចួល រួចឆាច្របល់ចួលគ្នាជាការស្រេច។​ រស់ជាតិតាមចំណូល។

រូបភាពដកស្រង់

1618

Advertisements

Posted on February 5, 2014, in ម្ហូប. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: