ឆាបង្គាផ្អែមហិលជាមួយការ៉ុតនិង​Celery

គ្រឿងផ្សំ
បង្គា ការ៉ុត Celery អំបិល ស្ករស ប្រេងសណ្តែក មឺមខ្ទឹមចិញ្ចាំម ទឹកត្រីកោះកុង រឺទឹកជ្រលក់មាន់។

វិធីធ្វើ
ដាក់ដាំខ្ទះអោយក្តៅ ចាក់ប្រេងចូល រួចដាក់មឺមខ្ទឹមលីងអោយឈ្ងុយចាក់បង្គាចូល បង់អំបិល ស្ករស រួចទុកអោយបង្គា៧០%ឆ្អិន ទើបចាក់ការ៉ុតចូល។ ពេលការ៉ុតឆ្អិន ដាក់celery ចូល​ ឆាចុះឆាឡើងបន្តិចចាក់ទឹកត្រីកោះកុងចូល រួចភ្លក់រស់ជាតិតាមចំណូលចិត្ត។

1526662_1407285492853108_298986429_n

Advertisements

Posted on January 30, 2014, in ម្ហូប. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: