ជ្រក់ល្ហុង

គ្រឿងផ្សំ
ល្ហុងឈូសជាសរសៃ ត្រសក់កាត់ជាច្រវាមួល រឺជ្រុង រឺហាន់ជាបន្ទះស្តើង អំបិល ស្ករស ខ្ញី​ ខ្ទឹមក្រហមហាន់ជាបន្ទះស្តើង ខ្ទឹមស ហាន់ជាបន្ទះស្តើង ទឹកក្រូចឆ្មា( ទឹកខ្មេះ)​
វិធីធ្វើ
ល្ហុងឈូសជាសរសៃ ដាក់អំបិល ១ស្លាបព្រា(តាមចំនួនល្ហុង) ច្របាច់អោយសព្វ ទុក១០នាទី រួចលាងទឹកចេញ ទុកអោយសោះទឹកយកមកលាយជាមួយ ត្រសក់ ខ្ញី ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ដាក់អំបិល១ស្លាបព្រា ស្ករស៣ស្លាបព្រា (តាមចំនួនជ្រក់) រួចដាក់ទឹកក្រូចឆ្មា​ ភ្លក់ផ្អែម ជូអែមល្មម ជាការស្រេច។ បរិភោគជាមួយសាច់គោអាំង

taprum_258773023
http://chanbokeo.com/index.php?gcm=1411&grid=140082&gtop=5334

Advertisements

Posted on December 5, 2013, in ជំនួយម្ហូបឆ្ងាញ់. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: