ផ្អកត្រីសាមុង ត្រីរ៉ស

គ្រឿងផ្សំ
ត្រីសាម៉ុង រឺត្រីរ៉ស អំបិល អង្កលីង។

របៀបធ្វើ
ត្រីហាន់ជាដុំ តូច ធំ រឺ​ ទ្រវែង ដាក់អំបិលប្រលាក់ជាមួយ (រាងប្រៃបន្តិច) ទុក២០នាទី រួចច្របាច់ទឹកចេញពីត្រី ទុកមួយអន្លឺរ។
យកត្រីច្របាច់ទឹកចេញរួចមកប្រលាក់ជាមួយអង្កលីង រួចដួសដាក់ក្នុងកែវ។ ទុកពី៣០ ទៅ​៤០ថ្ងៃ ជាការស្រេច។

ពេលបរិភោគ
ចាប់ផ្អកត្រីដាក់ចាន ដាក់ខ្ទឹមសរ ដើមខ្ទឹម ស្ករស បីចេង(​បើអ្នកបើ) ម្ទេសស្រស់ រួចដាក់ចំហុយ​ ជាការស្រេច។
បន្លែមាន ត្រសក់ ត្រប់ ពពាយ សណ្តែកគួ … (​តាមលោកនាក់ចូលចិត្ត)៕

http://www.cambodia-picturetour.com/pa-ork-khmer-favorite-food/
pa-ork-chean-khmer-food1

Advertisements

Posted on December 2, 2013, in ម្ហូប. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: