ឆាផ្កាស្ពៃសាច់គោ

គ្រឿងផ្សំ

ផ្កាស្ពៃចិតជាដុំៗ​ សាច់គោហាន់ជាបន្ទះ ទឹកប្រេងខ្យង អំបិល ស្កសរ មឹមខ្ទឹមចិញ្ចាំ ម្រេច។

វិធីធ្វើ

ដាក់ដាំខ្ទះអោយក្តៅ ចាក់ប្រេងសណ្តែកចូល រួចចាក់មឹមខ្ទឹមចិញ្ចាំ​ រលីងអោយឈ្ងុយរួចចាក់ផ្កាស្ពៃចូល រួចចាក់ទឹកប្រេងខ្យងចូល១ស្លាបព្រាបាយ។​ បើផ្កាស្ពៃឆ្អិនហើយចាក់ដាក់ចាន ទុកមួយអន្លឺ។​ ចាក់ប្រេងសណ្តែកចូលខ្ទះទុកអោយក្តៅដាក់សាច់គោចូល បង់អំបិល ស្ករស​ ម្រេច។​ភ្លក់តាមរស់ជាតិចូលចិត្ត។​សាច់គោកុំទុកអោយឆ្អិនពេក។

ឆាផ្កាស្ពៃ

Advertisements

Posted on August 8, 2013, in ម្ហូប. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: