ប្រភេទអាហារដែលបង្កអោយកើតជំងឺមហារីក

១. ប្រភេទប្រេង រឺខ្លាញ់ដែលប្រើដដែលៗ ដូចជា៖ បំពងសាច់មាន់ បំពងនំប៉ោង ចាខ្ខៃ នំសណ្តែក បំពងប្រហិត -ល-។

២. អាហារដែលប្រើលក្ខណ ដូចជា៖ សាច់ក្រកជ្រូក សាច់ក្រកគោ សាច់តាប ប្រភេទនំដែលប្រើលក្ខណ សាច់គោអាំង សាច់អាំងដែលលាបលក្ខណដើម្បីអោយសាច់មានពណ៍ស្រស់ល្អ ទឹកសណ្តែកខៀវដាក់លក្ខណ ជំនូសស្លឹកតយ -ល-។


នាងខ្ញុំគិតថាអាហារមួយចំនួនអាចប្រើរមាតជំនួសលក្ខណបានដូចជា សាច់គោអាំង សាច់អាំង -ល-។
សូមពិនិត្យនិងវិភាគទាំងអស់គ្នា។ នាងខ្ញុំសូមអភ័យទោលរាល់កំហុសឆ្គងនានា នៅក្នុងអត្តបទ។ នេះគ្រាន់តែជាអាហារមួយផ្នែកដែលនាងខ្ញុំបានសង្កេតឃើញថាវាពិតជាមានផលប៉ះពាល់ដល់សុខភាពរបស់យើងទាំងអស់គ្នា ប្រសិនជាយើងបរិភោគអាហារប្រភេទនេះជាប្រចាំ.
រូបភាពដកស្រង់

Advertisements

Posted on June 28, 2012, in ជំនួយសុខភាព. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: