បង្គារបំពងផ្អែមហិល

គ្រឿងផ្សំ
១. បង្គាស្រស់ លាងបកសំបកចេញអោយស្អាត
២. ម្សៅបំពងស្រួយ ពងទា
៣. ទឹកត្រីកោះកុង ស្ករស អំបិល ប្រេងសណ្តែក មើមខ្ទឹម
៤. សាលាដ៍ លាងទឹកអោយស្អាត រៀបដាក់ចាន
វិធីធ្វើ
១. លាយម្សៅបំពងជាមួយពងទា និងទឹកអោយខាប់ល្មម រួចយកបង្គាស្រស់ដាក់ចូលចានម្សៅបំពង ដែលលាយរួច។ ដាំប្រេងអោយក្តៅ រួចដាក់បង្គាបំពងអោយស្រួយ ទុកសិន។
២. ខ្ទះដាក់បំពងមើមខ្ទឹមអោយឈ្ងុយចាក់ទឹកត្រីកោះកុងចូល តែកុំច្រើនពេកព្រោះអាចហិលខ្លាំង បង់ស្ករស អំបិលបន្តិច ភ្លក់អោយល្មមផ្អែមហិលតាមចំណូលចិត្ត ចាក់បង្គាបំពងចូល ត្រលប់ចុះត្រលប់ឡើងរួចដួសដាក់ចានសាលាដ៍ជាការស្រេច។
រូបភាពដកស្រង់

Advertisements

Posted on March 29, 2012, in ម្ហូប. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: