ជ្រក់

គ្រឿងផ្សំ
១​ បន្លែមាន ត្រសក់ ការ៉ត់ ឆាថាវ ខ្ញី មឺមខ្ទឹម ក្រូចឆ្មា
២ អំបិល ស្ករស
វិធីធ្វើ
បន្លែលាងទឹកអោយស្អាត ត្រសក់ហាន់ជាចង្វាមូល ការ៉ត់ ឆាថាវ ខ្ញី មឹមខ្ទឹម ចិតជាបន្ទះស្តើងៗ។ យកត្រសក់ ការ៉ត់ ឆាថាវ និងខ្ញី ច្របាច់អំបិល ទុកពី៥ ទៅ១០នាទីសឹមលាងទឹកចេញ។បន្ទាប់មកយកទៅត្រាំទឹកកកប្រហែល៥ទៅ១០នាទី ដើម្បីអោយបន្លែស្រួយល្អ។
ស្រង់បន្លែអោយសស់ទឹករួចដាក់អំបិល ស្ករស និងច្របាច់ទឹកក្រូចឆ្មាចូលជាការស្រេច។
យកជ្រក់ដាក់ក្លាសេអោយត្រជាក់ទុកបរិភោគរឹតតែឆ្ងាញ់។ធ្វើខ្លួនឯងល្អចំពោះសុខភាពនិងមានអនាម័យ។
រូបភាពដកស្រង់

ជ្រក់

ជ្រក់

Advertisements

Posted on September 15, 2011, in ម្ហូប. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: