ប្រសិទ្ធិភាពរបស់ទឹកផ្លៃឈើស្រស់ដែលផ្សំពី ដំឡូងបារាំង ការ៉ុត និងផ្លែប៉ោម

គុណប្រយោជន៍
១ ការពារជំងឺមហារីក ទប់ស្កាត់ការលូតលាស់របស់កោសិកាមហារីក
២ ការពារជំងឺថ្លើម ជំងឺក្រលៀន ជំងឺលំពែង និងរលាកដំបៅក្រពះ
៣ ការពារប្រភេទជំងឺរលាកសួត ហើមសួត ជំងឺបេះដួងនិងជំងឺលើសឈាម
៤ ធ្វើអោយមានកំលាំងកាយឡើងវិញ បង្កើនភាពស៊ាំ និងសមត្ថភាពជាដោយខ្លួនឯង
៥ បំបាត់ភាពនឿយហត់ និងបំបាត់ភាពស្ងួតរបស់ភ្លែកនិងធ្វើអោយភ្លែកមានពន្លឺ
៦ ព្យាបាលអាការ:​ឈឺចង្កេះ ឈឺស្មា និងឈឺជង្គង់
៧ បណ្តេញជាតិពុលចេញពីក្នុងខ្លួន ធ្វើអោយស្បែកមានសំណើម ទឹកមុខស្រស់ថ្លា ព្រមទាំងសំរកទំងន់ បន្ថយជាតិខ្លាញ់
៨ ព្យាបាលអាការទល់លាមក ឬសដូងបាត ព្យាបាលក្លិនមាត់​ ភើជូរ និងបន្ថយអាការឈឺចាប់ពេលមានរដូវ

ចំនុចពិសេស គ្មានប្រិតកម្មអ្វីទាំងអស់ ហើយសំបូរទៅដោយជីវជាតិអាហារ មានការស្រូបយកខ្ពស់ បណ្តេញជាតិពុលក្នុងខ្លួន ប៉ូវកំលាំង និងបង្កើនថាមពល។

គ្រឿងផ្សំ ត្រូវប្រើដំឡូងបារាំងស្រស់ ការ៉ុត ប៉ោម មួយមុខៗ មានទំងន់ប្រហែល ១ខាំកន្លះ ទៅ ២ខាំ ហើយកិនជាម៉ាស៊ីនទឹកក្រលុក រួចពោសារភ្លាមៗតែម្តង ចៀសវាងការរក្សាទុកយូរ។

ប្រុងប្រយ័ត្ន ត្រូវកាត់ពន្លកដំឡូងបារាំងដែលមានដុះចោល ដើម្បីចៀសវាងមានជាតិពុល។ ទឹកផ្លែឈើកិនស្រស់ៗ ត្រូវពិសារនៅពេលព្រឹកពោះទទេរ។

អ្នកជំងឺដែលមានសភាពធ្ងន់ ត្រូវបន្ថែមការពិសាម្តងទៀត នៅរៀងរាល់វេលាម៉ោង៥ល្ងាច ពេលពោះទទេរ។
ត្រូវពិសារ១ម៉ោងមុននឹងពិសាអាហារពេលព្រឹក និងពេលល្ងាច ដើម្បីចៀសវាងការអន់ខ្សោយរបស់រសក្រពះ ដែលអាចធ្វើអោប៉ះពាល់ដល់ការរំលាយអាហារ។

ជាចាំបាច់ ត្រូវពិសារអោយបានជាប់រាងរាល់ថ្ងៃមិនអោយខាន ឯប្រសិទ្ធិភាព នឹងបានឃើញនូវពេលបានពិសាបានរយះពេលប្រហែល ៣សប្តាហ៍ សំរាប់សភាពជំងឺស្រាល និងប្រហែលជា៣ ខែសំរាប់សភាពជំងឺធ្ងន់។
បកប្រែនិងកែសំរួលដោយលោក ជា រដ្ឋា

រូបភាពដកស្រង់


Advertisements

Posted on September 6, 2011, in ជំនួយសុខភាព. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: