បង្គាលើភ្នំទឹកកក

គ្រឿងផ្សំ
១ បង្គាស្រស់ សាច់គោស្រស់ល្អ រឺ មឹកស្រស់់ក៏បាន
២ ជីរណា ផ្លែក្រូចឆ្មា មឺមខ្ទឹម ម្ទេស
៣ ទឹកកក អំបិល ស្ករស
វិធីធ្វើ
យកទឹកកកដាក់ចាន​ រួចចិតក្រូចឆ្មាជាបន្ទះស្តើងៗ ជីរណា​កាត់រាងវាង ដាក់ចូលក្នុងចានទឹកកក រួចរៀបបង្គា សាច់គោស្រស់ពីលើ ទុកអោយត្រជាក់បានឆ្ងាញ់។
ទឹកជ្រលុក: មឺមខ្ទឹមបុកជាមួយផ្លែម្ទេស ដាក់អំបិល​ ស្ករស (​ ទឹកជ្រក់នេះរាងហិល ផ្អែម បន្តិចទើបបានឆ្ងាញ់)
វិធីបរិភោគ:​ បកបង្គាស្រស់ជ្រក់ជាមួយទឹកជ្រលុកជាការស្រេច។
រូបភាពដកស្រង់

Advertisements

Posted on June 22, 2011, in ម្ហូប. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: