សំលម្ជូរគ្រឿង

គ្រឿងផ្សំ
១ សាច់គោ ហាន់ជាបន្ទះស្តើងៗ
២ ត្រគួន ហាន់ប្រវែងមួយចង្អាមដៃ
៣ គ្រឿងបុក
៤ ប្រេងសណ្តែក
៥ អំបិល ស្ករ ទឹកត្រី
៦ ផ្លែអំពិលទុំ
៧ ស្លឹកកន្តូប
វិធីធ្វើ
ដាំប្រេងសណ្តែកអោយក្តៅ ចាក់គ្រឿងបុកលីងអោយឈ្ងុយ សឹមដាក់សាច់ចូល កូរមួយសន្ទុស ចាក់ទឹករំងាស់រហូតសាច់ផុយ ដាក់អំបិល ស្ករ ទឹកត្រី រួចដាក់ត្រកួនចូល បង់អំពិល ស្លឹកកន្តូប​ជាស្រេច។

ម្ជូរត្រកួន

ម្ជូរត្រកួន

Advertisements

Posted on June 15, 2011, in ម្ហូប. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: