សម្លកកូរខ្មែរ

គ្រឿងផ្សំ
១ ត្រីឆ្លាំង និងសាច់ជ្រូកបីជាន់
២ បន្លែស្លរកកូរគ្រប់មុខ​ ( ផ្លែល្ពៅ ចេកខ្ចី ផ្លែល្ហុងខ្ចី ត្រប់ពត់ញ សណ្តែកគួ និងមានបន្លែផ្សេងទៀត តាមចំណូលចិត្ត)
៣ គ្រឿងបុកសំលកកូរ
៤ អង្កលីង
៥ ទឹកត្រី រឺ ប្រហុក
៦ អំបិល ស្ករស
៧ ស្លឹកម្រុម
វិធីធ្វើ
គ្រឿងបុកលីងអោយឆ្ងុយ សឹមដាក់ត្រីនិងសាច់ចូល លីងរហូតសាច់ត្រីបាត់ខ្លិនឆ្អាប សឹមដាក់ទឹកចូល។ ទឹកពុះបង់បន្លែចូល ដាក់អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស។ បន្លែពុះជិតឆ្អិនចាក់អង្កលីងចូល បង់ស្លឹកម្រុម ជាការស្រេច។
រូបភាពដកស្រង់ចេញពីRATRACE HOLIDAY.

សុំលកកូរ

សម្លកកូរ

Advertisements

Posted on May 5, 2011, in ម្ហូប. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: