សាច់គោអាំងឆ្ងាញ់?

លោកនាក់ប្រាកដជាចេះពីរបៀបប្រលាក់សាច់គោ សាច់ជ្រូក សាច់មាន់​ ជាមិនខានដោយលោកនាក់គ្រាន់តែដាក់ អំបិល​ ស្ករស ប៊ីចេង ជាការស្រេច តែអ្វីដែលធ្វើអោយសាច់គោអាំង ឬសាច់មាន់អាំង មានឪជារសថែមទៀតនោះគឺ លោកនាក់គ្រាន់តែយកឬសជី ដូចជាវ៉ាស៊ុយ ខ្ទឹម​ រឺឬសជីផ្សេងទៀត មកហាន់អោយល្អិត បន្ទាប់មកប្រលាក់ជាមួយសាច់ទាំងនោះ លោកនាក់ប្រាកដជាទទួលបានសាច់អាំងឆ្ងាញ់ ប្លែកមាត់។
រូបភាពដកស្រង់ចេញពីពិភពអាហារប្រកបដោយសុខភាព

សាច់គោអាំង

សាច់គោអាំង

Advertisements

Posted on April 29, 2011, in ជំនួយម្ហូបឆ្ងាញ់. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: