សំលប្រហើរខ្មែរ

គ្រឿងផ្សំ
១ ផ្លែល្ពៅចាស់ល្មម រឺចេកខ្ចីក៏បាន
២ ស្លឹកបាស ស្លឹកងប់ និង ផ្ទីរ
៣ ត្រីឆ្លាងអាំង បេះយកតែសាច់
៤ ទឹកត្រី អំបិល ស្ករស
៥ ស្លឹកគ្រៃស្រស់
វិធីធ្វើ
ដាំទឹកអោយពុះ​ ដាក់ទឹកត្រីចូលបន្តិច​ ឈ្លីស្លឹកគ្រៃស្រស់រួចបង់ចូល ដាក់ផ្លែល្ពៅ ទុកអោយឆ្អិនល្មម (កុំឆ្អិនពេក) បង់ស្លឹកបាស ស្លឹកងប់ និង ផ្ទីរ​ ទុកអោយពុះសឹមដាក់សាច់ត្រីចូល  អំបិល ស្ករស ភ្លក់មើលអោយល្មម ជាការស្រេច។

សំលប្រហើរ

សំលប្រហើរ

Advertisements

Posted on April 27, 2011, in ម្ហូប. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: