ត្រីបំពង

គ្រឿងផ្សំ
១ ត្រីក្រហម
២ ខ្ទឹមជ្រក់
៣ ខ្ញី
៤ ម្សៅឆា
៥ ខ្ទឹមស
៦ ទឹកខ្មេះ
៧ ទឹកត្រី
៨ ស្ករ
៩ សាឡាដ
១០ ខ្លាញ
វិធីធ្វើ
១​ យកខ្ទឹមជ្រក់មកហាន់អោយល្អិត ខ្ញីកោស ហាន់ជាសរសៃឆ្មារៗ ខ្ទឹមចិញ្រ្ចាំអោយល្អិត ត្រីក្រហមត្រូវកោសស្រការ រួចហូតៗ ចំខ្នងរួចយកទៅប្រលាក់ជាមួយម្សៅឆាអោយសព្វ។
២ សាឡាដលាងទឹកអោយស្អាតហាន់ខ្លីល្មមដាក់ចានសំប៉ែត។
៣ ខ្ទះដាក់ខ្លាញ់អោយច្រើនបន្តិច ទុកអោយក្តៅរួចយកត្រីបំពងអោយឡើងក្រហមក្រៀមល្អទើបស្រង់ត្រីដាក់ចានសាឡាដ។
៤ យកខ្ទះថ្មីដាក់ខ្លាញ់អោយក្តៅចាក់ខ្ទឹមចិញ្រ្ចាំចូលឆាអោយឈ្ងុយ រួចដាក់ខ្ទឹមជ្រក់ ខ្ញី ទឹកត្រី ស្ករ ទឹកខ្មេះ ចាក់ទឹកបន្តិច ទុកអោយពុះយូរបន្តិច ភ្លក្សមើលអោយដឹងជូរប្រៃស្មើរគ្នា រួចដួសស្រោចពីលើត្រីបំពងជាកាស្រេច។

ត្រីបំពង

ត្រីបំពង

Advertisements

Posted on April 19, 2011, in ម្ហូប. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: