ផ្សិតចំបើង

ផ្សិតចំបើងក្រពុំ​ មានរសជាតិឆ្ងាញ់ជាងផ្សិតចំបើងដែលរីកហើយ ជាពិសេសផ្សិតចំបើងមានសារធាតុដែលអាចជួយបង្ការការលូតលាស់នៃមហារីក បំបាត់ជំងឺគ្រុនផ្តាសាយ បំប៉នរាងកាយ និងកាត់បន្ថយ កូលេស្តេរ៉ូក្នុងឈាម។ ផ្សិតមាន ប្រូតេអ៊ីនខ្ពស់ ដែលអាចរំលាយបានដោយងាយ មានគុណប្រយោជន៏ផ្នែកចំណីអាហារយ៉ាងច្រើន។ សំខាន់បំផុតនោះ វាមានកាល់ឡូរីនិងសូដ្យូមកម្រិតទាប សមស្របជាអាហារសម្រាប់អ្នកដែលមានជំងឺបេះដូង និងជំងឺលើសឈាម។
ដកស្រង់ចេញពីទស្សនាវដ្តី អង្គធំ។

ផ្សិតចំបើង

ផ្សិតចំបើង

Advertisements

Posted on April 6, 2011, in ជំនួយសុខភាព. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: