ពងទាចៀនត្រីប្រមា

គ្រឿងផ្សំ
១ សាច់ជ្រូក២ខាំ(យកសាច់សុទ្ធ)
២ ត្រីប្រមា២ខាំ
៣ ពងទា២គ្រាប់
៤ ប្រេងឆា
៥ ស្លឹកខ្ទឹម
៦ ត្រសក់
៧ ប៉េងប៉ោះ
៨ សណ្តែកកួ
៩​ ស្ពៃក្តោប
១០ ប៊ីចេង១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
១១ ស្ករស៣ស្លាបព្រាកាហ្វេ
១២ ម្រេច១ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
វិធីធ្វើ

១ សាច់ជ្រូកលាងទឹកអោយស្អាត រួចចិញ្រ្ចាំអោយម៉ត់ទុកមួយឡែក។
២ ត្រីប្រមាលាងទឹកអោយស្អាត រូចហើយយកស្បែកត្រីចេញ យកតែសាច់មកចិញ្រ្ចាំអោយម៉ត់ជាមួយសាច់ជ្រូក។
៣ គោះពងទាដាក់សាច់ជ្រូក ត្រី និងស្លឹកខ្ទឹមរួចដាក់គ្រឿងផ្សំរស់ជាតិ​រួចកូរអោយសព្វទាន់តែចូលជាតិគ្នា។
៤ ដាក់ខ្ទះចាក់ប្រេងឆា ដាំអោយក្តៅបន្តិចរួចចាក់ពងទាចូលចៀន វាអោយឆ្អិនជាការស្រេច។

ពងទាចៀនត្រីប្រមា

ពងទាចៀនត្រីប្រមា

Advertisements

Posted on March 24, 2011, in ម្ហូប. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: