សាច់ជ្រូកឆាគ្រឿងម្ទេសក្រហម

គ្រឿងផ្សំ

១ សាច់ជ្រូក ៣០០ក្រាម

សាច់ជ្រូកឆាម្ទេសប្លោក

សាច់ជ្រូកឆាម្ទេសប្លោក

២ ម្ទេសប្លោកទុំ

៣ ស្ករ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ

៤ ទឹកត្រី ឬ ទឹកស៊ីអ៊ីវ ២ស្លាបព្រាបាយ

៥ ទឹកស៊ុប ១/២ចាន

៦ ប្រេងខ្យង ១ស្លាបព្រាបាយ

៧ ប្រេងឆា​ ៣ស្លាបព្រាបាយ

វិធីធ្វើ

១ លាងម្ទេសប្លោកទុំឆ្កិះយកគ្រាប់ចេញអោយស្អាត់ រួចហាន់ជាចំណិតបញ្ឆៀងតាបបណ្តោយ។

២ ដាក់ប្រេឆាទៅក្នុងខ្ទះ រួចដុតភ្លើងអោយក្តៅ បង់សាច់ជ្រូកចូលហើយឆាអោយឡើងឈ្ងុយ។

៣ ដាក់ម្ទេសប្លោកចូលឆាអោយសព្វ ចាក់ទឹកស៊ុបឆាត្រឡប់អោយចូលគ្នា។

៤ ផ្សំគ្រឿងដោយដាក់ ស្ករ ទឹកត្រី ប្រេងខ្យង ឆាអោយសព្វហើយទើបដូសដាក់ចានជាការស្រេច។

ដក់ស្រងចេញពីសៀវភៅម្ហូបឆ្ងាញ់លេខ១

Advertisements

Posted on March 16, 2011, in ម្ហូប. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: